A Lanzada

O turista actual demanda chegar ata a orixe, pide autenticidade e identidade non só do servizo que consume, senón do tecido social que o enmarca, e para iso, as persoas que conforman un territorio e as súas distintas actividades son a esencia para entendelo.

A gastronomía é unha poderosa ferramenta para coñecer unha sociedade e actualmente converteuse en se mesma nunha tendencia global, con todo, para saborear un destino é fundamental coñecer o contexto no que se desenvolve esta actividade.

Neste apartado poño a estas persoas como os ingredientes principais dun territorio, Galicia, porque ou ben colaboro con elas, ou son usuaria ou simplemente comparto a súa visión de aposta pola nosa identidade cultural, natural e/o emocional.

1. Javi - Culler de Pau

Javi – Culler de Pau

Carlos – Galería Besada

Marcos – A Fuego

Montse – Montse Betanzos

Adrián – Gula

Robustiano – Attis

César – Trivium

Juan – Bido

Sonia – Lonja

Moncho – Millo

Iván – Nado

Javi y Moncho – Pracer

Paula y Lolo – Moza Crecha